VALÚ

Večina izmed nas zelo dobro pozna VALÚ – brezstičen način plačevanja s pomočjo mobilnega telefona. Gre za produkt podjetja Telekoma Slovenije d.d., ki združuje med seboj povezane aplikacije za storitve plačevanja, transporta, študentske prehrane, programa zvestobe, identifikacije in virtualizacije fizičnih kartic zvestobe. VALÚ ali pametna denarnica uporabnikom omogoča plačevanje na več kot 3500 fizičnih plačilnih mestih in pa v spletnih trgovinah, kjer mimogrede postaja vse pogostejša opcija plačevanja, ki jo le te ponujajo. Želite svojim strankam ponuditi opcijo hitrega in enostavnega plačevanja z mobitelom? Potem nikakor ne morete mimo vtičnika VALÚ, katerega integracijo vam ponujamo pri Woo.ninji!

Zakaj izbrati VALÚ?

Odločitev za integracijo novega načina plačevanja s pomočjo mobilnega telefona vam kot lastniku spletne trgovine ponuja številne prednosti. Po izkušnjah številnih spletnih ponudnikov se namreč večje število plačilnih možnosti izkaže kot izredno pozitivno, saj kupcem daje več izbire. Če stranka pri roki nima bančne kartice, pa ima zagotovo telefon! Zakaj torej svojim uporabnikom nebi zagotovili plačevanja s to odlično pametno napravo? Na tak način si boste zanesljivo bistveno povečali bazo plačnikov, saj je plačilo z VALÚ-jem je na voljo vsem, ki želijo plačevati z mobilno napravo, ne glede na operaterja. Ste vedeli, da kar 200.000 uporabnikov koristi VALÚ MONETO pri mobilnih operaterjih Telekom Slovenije, A1 in BOB, več kot 124.000 uporabnikov pri vseh operaterjih pa uporablja aplikacijo VALÚ? Prav tako pa gre za izjemno visoko varnost plačevanja, kar lahko seveda tudi posebej poudarite.

Če temu prištejemo še dejstvo, da je uporaba mobitela, kot plačilnega sredstva, v porastu in da lahko prav na račun novega načina plačila močno povečate svojo prodajo, ali sploh moramo še kaj dodati? Dejansko vas namestitev vtičnika ne stane nič, vaš edini strošek je le provizija od prometa uspešnih plačil z VALÚjem. Tako ne boste imeli:

Fiksnih stroškov

Mesečne naročnine

V kolikor niste imeli prometa, nimate nobenih stroškov

Stornacije plačil se ne zaračunajo

Prednosti za vaše kupce

Možnost hitrega in izredno enostavnega plačila, ki je ljudem vedno pri roki - le kdo pa še danes okoli hodi brez telefona.

VALÚ omogoča dva načina plačevanja, kot naročilo ali direktno plačilo.

Možnost odloženega plačila prek izbranega mobilnega operaterja.

Verjetno gre celo za najhitrejšo metodo plačila, ki prekaša celo kartično plačevanje. Naročilo namreč uporabnik potrdi le z enim klikom.

Zelo varna oblika plačevanja, saj v postopku plačila uporabnik ne posreduje prav nobenih osebnih podatkov.

Številke, ki obetajo

Tudi vi razmišljate o integraciji modula, pa vas zgornji podatki morda še vedno niso prepričali? Potem naj vam razkrijemo še nekaj zanimivih dejstev, ki so jih zbrali tekom Raziskave plačilnih navad Slovencev, starih med 18 in 55 let, katere cilj je bil osvetliti odnos slovenskih potrošnikov do mobilnega bančništva. Tako na primer kar 44% slovenskih potrošnikov uporablja svoj mobilni telefon kot sredstvo za plačevanje. Še bolj obetavna pa je informacija, da ima kar 30% uporabnikov mobilnih načinov plačevanja že dobre izkušnje z uporabo VALÚ Monete. Za tovrsten način plačevanja se največkrat odločajo na bencinskih servisih, pri plačevanju prevoza in kar je za vas, lastnike spletnih trgovin še najbolj pomembno – pri spletnih nakupih. To za vas pomeni le eno: z odločitvijo, da svojim strankam omogočite plačevanje z VALÚ, boste lahko bistveno pripomogli k povečanemu prometu in višji prodaji.

Zakaj se odločiti za integracijo vtičnika pri Woo.ninji?

S ključnimi prednostmi, ki vam jih prinaša VALÚ, ste se že spoznali. V kolikor pa bi to obliko plačevanja želeli ponuditi tudi kupcem v vaši spletni trgovini, pa vam pri Woo.ninji ponujamo uporabo in konfiguracijo tega plačilnega modula.

 

Še nekaj razlogov, zakaj se odločiti za uporabo modula pri našem podjetju:

Modul je redno posodobljen in vzdrževan

Modul je kompatibilen tudi z najnovejšimi različicami spletnih trgovin

Osnovna podpora vam je stalno na voljo preko elektronske pošte

Predstavljamo pa vam tudi novost, ki jo Telekom Slovenije omogoča vsem trgovcem, ki sprejemajo plačila z VALÚjem. V kolikor se odločite za integracijo vtičnika, vam Telekom Slovenije kot nosilec plačilne storitve omogoča različne možnosti oglaševanja. Sliši se kot odlična poslovna priložnost in možnost širjenja prepoznavnosti vašega imena! Pred tem morate postati ponudnik pri VALÚ-ju.

 

Ta plačilni sistem ne podpira mesečne naročnine, provizija pa je odvisna od pogodbe, ki jo sklenete z VALÚjem. Po opravljeni registraciji boste pridobili vse potrebne podatke, ki jih potrebujete za namestitev novega plačilnega modula v vašo WooCommerce spletno trgovino. V končnem koraku le še namestite in aktivirate licenco. Tako – možnost mobilnega plačevanja v vaši spletni trgovini je aktivna.

 

Želite več informacij o vtičniku in njegovi namestitvi na vašo spletno stran? Potem nas pokličite na 01 777 33 48 ali nam pišite na info@wooninja.si . Mi pa vam želimo kar najbolj uspešno poslovanje!

Eva Gobec

31.03.2023

Še več pametovanj

Pri nas najdete Woocommerce module za vašo spletno trgovino in avtomatizacijo poslovanja.

Zakaj Woo.ninja?

Za vas imamo najboljšo in najhitrejšo spletno storitev, ki vam bo pomagala avtomatizirati WordPress spletno trgovino. Naj Woo.ninja moduli delajo za vas!

Najbolj popularni Woo.ninja moduli

Pri nas najdete WooCommerce module za vašo spletno trgovino in avtomatizacijo poslovanja.

Poglej vse module

UPN nalog – standardno plačevanje

Omogoča kupcu najbolj poznano in standardno plačilno metodo preko univerzalnega plačilnega naloga (UPN nalog) s QR kodo.

Najnižja cena - PID direktiva

Omogoča avtomatsko prikazovanje najnižje cene v zadnjih 30 dneh pri znižanih izdelkih v vaši spletni trgovini.

Minimax računovodstvo

Omogoča potrjevanje in izstavljanje računov vaše spletne trgovine iz WooCommerce. Ko stranka na spletni strani odda naročilo, se podatki direktno prenesejo v Minimax, kjer se kreira račun v obliki PDF in se ga izstavi stranki.

Ceneje.si – XML izvoz

Omogoča enostaven in hiter izvoz izbranih ali vseh izdelkov v vaši spletni trgovini v XML datoteko in uvoz v ceneje.si ter prikaz vaših izdelkov na ceneje.si.

© Wooninja.si
humanfrog Pogoji poslovanja